top of page
  • Mireia Pérez Peitx, Montserrat Fons i Rosa Gil

Bona tornada de vacances!

Hem anat d’excursió al Parc Natural del Cap de Creus. Hem passejat i gaudit d’un entorn extraordinari. Amb l’Alguer, de 4 anys, ens hem fixat en moltes coses. Entre d’altres, en els vèrtexs geodèsics i la seva funció, en les marques del GR que apareixen de manera progressiva en el camí i en unes formigues que traginen menjar cap a dins del formiguer. Quan estem fent el camí de tornada, de cop i volta, tot assenyalant la cala, diu: mira! aquesta platja té forma d’i. És allargada i allà té el puntet. Ho miro i entenc la seva perspectiva. Quan arribo a casa i obro el google maps encara ho comprenc millor.




Amb la força de la curiositat i de la motivació d’allò que ens interessa, aconseguim veure el món des de prismes diferents. Li va passar a l’Alguer, molt encuriosit per la lectura i l’escriptura. També ens passa als membres d’aquest blog quan busquem anècdotes i exemples per compartir petites reflexions relacionades amb el procés d’aprendre a llegir i a escriure.


Comencem un nou curs, esperem poder contagiar-vos d’aquest entusiasme de la mateixa manera que l’Alguer ha fet amb nosaltres. Ens retrobarem cada dilluns per seguir repensant, amb passió, aquest procés tots plegats. Us desitgem un curs ben ple d'històries boniques, d'aquelles que ens emocionen en veure els infants créixer i aprendre!




Entradas relacionadas

Ver todo
bottom of page