top of page
  • Rosa Gil, Montserrat Fons i Mireia Pérez Peitx

Arriben vacances i seguim confinats

Avui és dilluns i comencen les vacances de Pasqua. Unes vacances totalment noves per a nosaltres perquè no podrem fer moltes de les coses que associem a aquets dies de descans. Especialment perquè no podrem sortir de casa, ni viatjar, ni torbar-nos amb els amics per fer el vermut, anar al teatre o passejar. Però sobretot perquè seguim preocupats per un aspecte tant essencial com és la salut, nostra i la dels altres, i per la incertesa de les conseqüències econòmiques i socials d’aquesta crisi humanitària mundial.

Dins d’aquest context els docents busquem la millor manera d’acompanyar les famílies i els infants de les nostres escoles, transmetent constantment el missatge que pensem en ells i que, en la distància, també estem al seu costat -cosa que exigeix imaginació, saber-se situar en el lloc de l’altre i reflexió per trobar un bon equilibri- Ara, després d’aquestes tres setmanes confinats i de tot el trimestre ja passat, arriben els dies de vacances i necessitem descansar. Necessitem desconnectar una setmana per agafar forces per reemprendre amb tota la imaginació, serenor i saviesa necessàries el contacte amb els infants i les famílies per poder acabar el curs finalment amb tota la tendresa i estima que es mereixen els nostres infants.

Per això mateix, nosaltres també desconnectem i tornarem a estar amb vosaltres cada dilluns del curs després d’aquest descans breu amb un nou post. No resistim, però, de dir-vos que a les vacances acostumem a tenir més temps per llegir i que llegir és sempre una porta oberta a conèixer altres mons, altres vides, altres pensaments, sense sortir de casa.

Bones vacances confinades, bones lectures i fins el dilluns 20 d’abril!

Entradas relacionadas

Ver todo
bottom of page